Tjenester

Vår arbeidsprosess

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring til våre kunder, enten du har store eller små byggeprosjekter på gang så har vi muligheten til å gi deg et uforpliktende tilbud på jobben som skal utføres.

Kundemøte

Vi ønsker å sette oss ned med kunden og planlegge vår arbeidsprosess fra start til sluttdato. Vi ønsker at du som kunde skal være trygg på arbeidet vi utfører.

Byggeprosess

Våre håndverkere skal til enhver tid møte opp forberedt til jobben, med godt humør og til rett tid og forlate arbeidsplassen ryddig og pent når vi går for dagen.

Overlevering

Når prosjektet er ferdig, avtaler vi en overtagelsesdato sammen med kunden. Her går vi igjennom byggeprosjektet og vi overleverer nødvendig dokumentasjon.

Våre tjenester

Klepp Service Drift AS er et byggefirma og en totalleverandør av håndverkertjenester. Vi kan derfor ta på oss alle typer oppdrag både for privatpersoner, sameier, borettslag og bedrifter. Våre ansatte har høyt fokus på kvalitet og vi kan derfor garantere våre kunder faglig trygghet innen renovering, påbygg, rehabilitering og byggsøknader for kunde.

Bad og våtrom

Drømmer du om å renovere badet? Eller kanskje det skal bygges et helt nytt bad? vi har lang erfaring med oppbygging av baderom og hjelper deg fra ide til realitet. Les mer

Nybygg

Ønsker du å bygge et nytt hus? Vi i Klepp Service Drift AS kan ta oss av hele byggeprosjektet med søknader, planlegging av byggeprosjektet og oppfølging av håndverkere og byggetegninger.

Tilbygg og påbygg

Opplever du huset du bor i etter hvert blir for smått og trenger du mer plass? Et tilbygg eller påbygg kan være vanskeligere å bygge alene, spesielt da det skal bygges på allerede eksisterende bygg. La oss hjelpe deg.

Renovering

Det å renovere et eldre bygg er ofte faglig krevende. La fagfolk gjøre jobben for deg. Vi tilbyr våre kunder en totalentreprise på renovering og vi kan ta oss av hele byggeprosjektet.

Rehabilitering

Et hvert hus trenger rehabilitering med årene for å forhindre skader og for å holde kulden ute. Vi hjelper deg med etterisolering av yttervegger og tak, samt bytting av utvendig kledning og utskiftning av dører og vinduer.

Takarbeid

På tide å rehabilitere taket? Vi har lang erfaring med rehabilitering av tak og i tillegg har vi tett kontakt med blikkenslagere som kan ta seg av bytting av piper, takrenner og snøfangere.

Håndverkertjenester

Klepp Service Drift AS er en allsidig bedrift som kan tilbyr våre kunder en rekke tjenester som blant annet snekkertjenester, gulvlegging,  maling, glass og fasadearbeid. Vi tilpasser alltid våre tjenester etter kundes ønsker og behov.

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss

  +47 479 25 363

  post@kleppservice.no

  Engelsvollvegen 264, 4353 Klepp Stasjon

  Ønsker du mer informasjon?

  Kontakt oss

  +47 479 25 363

  post@kleppservice.no

  Engelsvollvegen 264, 4353 Klepp Stasjon