Om oss

Trygghet

Vi har høyt fokus på kvalitet og fokuserer på faglig trygghet

Kvalitet

Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd

Kundeservice

Vi lytter til kundens ønsker og behov og tilpasser prosjektet etter kunden

Tillit

Vi er alltid tilgjengelig for våre kunder og våre håndverkere møter alltd opp til avtalt tid

 

Ditt lokale byggefirma

Klepp Service Drift AS

Klepp Service Drift AS ble etablert i 2015. Per i dag har vi to ansatte med lang erfaring og med god fagkunnskap. Opp igjennom årene har vi opparbeidet oss et stort kontaktnettverk og gode samarbeidspartnere. Som kunde hos oss kan vi tilby tjenester innen renovering, rehabilitering, tømrertjenester, påbygg, renovering av bad, renovering av bolig både innvendig og utvendig.

Vi i Klepp Service Drift AS ønsker å være din totalleverandør av håndverkertjenester, og vi kan derfor ta på oss alle typer oppdrag både for privatpersoner, sameier, borettslag og bedrifter. Store og små byggeprosjekter er det vi trives godt med. Det viktige for oss er at kunden er fornøyd, og vi skal være stolte av produktet vi leverer til kunden.

Våre håndverkere har høyt fokus på kvalitet og vi kan derfor garantere faglig trygghet i alle jobbene som vi utfører for kunden. Vi er utdannet innen tømrerfaget og i tillegg har vi sentral godkjenning i tiltaksklasse 1. Vi i Klepp Service Drift AS legger mye stolthet i arbeidet som blir utført, derfor er det ekstra stas når vi får gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Les gjerne våre anmeldelser nedenfor.

Vårt nedslagsfelt er hovedsakelig i Rogaland og mest i Stavanger, Sandnes og Jæren. Vi kan også ta på oss oppdrag på hytte områder i Sirdal og på Sørlandet.

Vi står klare for å hjelpe deg

Våre nøkkelpersoner

Svein Arild Reime

Eier av Klepp Service Drift AS

Svein Arild Reime som er bedriftens eier har lang erfaring fra både eierskap og utvikling i små gründerbedrifter til børsnoterte selskaper. Han er også styreleder i Klepp Service Drift AS.

Våre anmeldelser

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss

  +47 479 25 363

  post@kleppservice.no

  Engelsvollvegen 264, 4353 Klepp Stasjon

  Ønsker du mer informasjon?

  Kontakt oss

  +47 479 25 363

  post@kleppservice.no

  Engelsvollvegen 264, 4353 Klepp Stasjon