Bad og våtrom

Vår arbeidsprosess

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring til våre kunder, enten du har store eller små byggeprosjekter på gang så har vi muligheten til å gi deg et uforpliktende tilbud på jobben som skal utføres.

Kundemøte

Vi ønsker å sette oss ned med kunden og planlegge vår arbeidsprosess fra start til sluttdato. Vi ønsker at du som kunde skal være trygg på arbeidet vi utfører.

Byggeprosess

Våre håndverkere skal til enhver tid møte opp forberedt til jobben, med godt humør og til rett tid og forlate arbeidsplassen ryddig og pent når vi går for dagen.

Overlevering

Når prosjektet er ferdig, avtaler vi en overtagelsesdato sammen med kunden. Her går vi igjennom byggeprosjektet og vi overleverer nødvendig dokumentasjon.

Renovering av bad

Drømmer du om å renovere badet? Eller kanskje det skal bygges et helt nytt bad? Vi i Klepp Service Drift As har lang erfaring med oppbygging av baderom og hjelper deg fra ide til realitet.

Ved renovering av bad og våtrom er det ofte større tekniske utfordringer med rørleggerarbeid, vanntilførsel og avløp. Før vi går i gang med renovering av bad tar vi alltid en grundig undersøkelse av det gamle røranlegget og planlegger fra starten av hva som bør byttes og hva som kan bygges på. For oss er det viktigste at ditt bad blir og forblir tett. Vi i Klepp Service Drift AS har lang erfaring med renovering av bad og våtrom. Våre ansatte er vant til å møte på større utfordringer og er løsningsorienterte i møte med nye og krevende oppdrag.

Sammen med kunden finner vi gode løsninger for ditt bad. Vi har godt samarbeid med en rekke leverandører innen flis og baderomsinnredning. Klepp Service Drift AS ønsker å være din totalleverandør av våtrom. Vi tar oss av hele byggeprosjektet med planlegging og organisering av håndverkere som murere, elektrikere, rørleggere, flisleggere og ventilasjonsarbeidere.

Ønsker du en gratis befaring?

Nytt Bad

Drømmer du om et nytt bad i en annen ende i boligen? Et nytt bad eller våtrom bygges der det ikke har vært et bad tidligere. Vår arbeidsprosess er lik uansett om du ønsker et nytt bad eller rehabilitere et eldre bad.

Vi i Klepp Klepp Service Drift As er opptatt av å lytte til våre kunders behov og ønsker. Sammen med kunden finner vi gode løsninger for ditt bad. Vi har godt samarbeid med en rekke leverandører innen flis og baderomsinnredning. Klepp Service Drift AS ønsker å være din totalleverandør av våtrom. Vi tar oss av hele byggeprosjektet med planlegging og organisering av håndverkere som murere, elektrikere, rørleggere, flisleggere og ventilasjonsarbeidere.

Våre dyktige håndverkere har et høyt fokus på kvalitet og vi kan derfor garantere faglig trygghet i alle jobbene som vi utfører for kunden. Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien, det viktige for oss er at kunden er fornøyd, og vi skal være stolte av produktet vi leverer til kunden.

Ønsker du en gratis befaring?

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss

  +47 479 25 363

  post@kleppservice.no

  Engelsvollvegen 264, 4353 Klepp Stasjon

  Ønsker du mer informasjon?

  Kontakt oss

  +47 479 25 363

  post@kleppservice.no

  Engelsvollvegen 264, 4353 Klepp Stasjon